Beskrivning
Browsers
Browsers


Du väljer själv vilken webbläsare (browser) du vill använda. Jag använder mig av webbläsaren Google Chrome i filmerna. Du kanske trivs bäst i Firefox, Opera eller Internet Explorer. Det har således ingen betydelse vilket program du använder för att hänga med. Det viktigaste är att du trivs i det programmet du använder.


Volyme knapp
Tycker du ljudet är för lågt eller kanske för högt kan du ändra ljudet på flera ställen. Dels kan du ändra datorns ljud på ikonen, som ser ut ser en liten högtalare, nere vid klocka. Du kan också ändra ljudet direkt inne i filmen via volymalternativet. Har du en bärbar (laptop) dator har du troligen också speciella knappar på tangentbordet för att ändra ljudet.


Vill du skriva ut sidan du är på kan du använda länken med texten "Skriv ut sidan". Den finns längst ner här på varje sida, ungefär i mitten av länkarna som finns i botten. Klicka på länken och du byter till ett nytt fönster för att skriva ut. Välj din skrivare först och klicka sedan på knappen för att skriva ut.

Skriv ut bild

Vi använder som sagt Google Chrome i filmerna vilket för oss har några fördelar på andra områden än att bara vara ute på nätet. Skulle du vilja ladda ner Chrome (gratis program) kan du använda denna länken. Klicka på "Hämta Chrome" knappen och klicka sedan ja eller ok på några frågor. Programmet startar därefter av sig själv när det installerat sig klart. Logga in med ditt skola.malmo.se konto.