E-post‎ > ‎

6. Papperskorgen

Papperskorgen


När du kastar ett mejl hamnar det i papperskorgen. Där ligger det 30 dagar och sedan är det borta. Du kan kasta mejl på flera sätt. Här visar vi det vanligaste sättet.
 
Markera ett av dina mejl genom att klicka i den första lilla fyrkanten som finns framför stjärnan. Du kan markera flera genom att fortsätta och klicka i fyrkanten framför varje mejl.Direkt ändrar sig menyraden ovanför alla dina mejl. Nu får du olika valalternativ vad du vill göra med dina markeringar. Som du ser finns det en symbol för papperskorgen här nu. Klicka på den. Har du gjort flera markeringar gäller ditt val i menyn för alla de mejlen.
Vill du veta vad de olika symbolerna i menyn betyder behöver du bara låta muspekaren så att säga "vila", INTE klicka, ovanför respektive symbol och du får upp en liten hjälptext.

Skulle du vilja ta tillbaka ett mejl som du kastat/raderat så går du till papperskorgen i vänstermenyn. Om du varit med oss i de andra texterna kommer du kanske ihåg att papperskorgen som standard gömt sig under Mer i vänstermenyn. Klicka på Mer till vänster och klicka på papperskorgen.Markera ditt mejl i den lilla fyrkanten. Du får som vanligt flera val.
 

Klicka på symbolen för etiketter och välj sedan i den menyn vart du vill flytta ditt mejl. Som du ser finns inkorgen som ett av alternativen men också dina egna etiketter om du gjort några.